Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje andetag utav dig



visst kan man
gå sönder av kärlek


inte bara av den obesvarade
den längtansfulla
trånande

utan även den
hett besvarade

där man sveps
in i kärleksbrunnar

som till fullo
besvarar

flätande armar
runt en
i ljuvaste rosa-blå


som bubblar av sådan
fantastisk kärlek
man knappt kan förstå

visst kan man
gå sönder av kärlek då


men jag gör det
så gärna om
och om igen

för jag vet att varje
andetag utav dig

sekundsnabbt väver
hel, varje cell
inom mig





Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 253 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-04-03 17:39



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint och starkt i ton och känsla...
2015-04-07

  Rise Little One
Man får inte heller ha för mycket av det goda?
2015-04-04

    Oswaldina
Känslofull och fin.
2015-04-04

  Marita Ohlquist VIP
Annorlunda, mycket bra text om kärleken!
2015-04-03

    ej medlem längre
Underbart berörande och vackert om kärleken.
2015-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell