Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Steve L inspirerar med sina textflöden - Kanske inte alltid så som vare sig hans läsare eller ens han själv riktigt kan tänka sig eller tänker på ... Vissa av oss ser dock mer än vad de skriftade orden i sig sår ...


Om att njuta av att få ge njutning ...

... och att njuta av
att se sin älskade njuta
av allt det goda
livet har att bjuda på
och som livet har att ge ...

En sann gåva och styrka
att fungera så ...
... Men samtidigt är det
den allra största av förbannelser
vi kan drabbas av
om vi inte möter den
som verkligen är ämnad för oss
i vårt liv ...

Ty det finns alltför många vackra
existenser som älskar att få
och som gör vad som krävs
för att det och mycket mer därtill ernå ...

Det är dock ej likvärdigt med,
eller för att mer rätt säga
synnerligen sällsynt förekommande
att du från någon av dessa existenser
finner någon som
på samma sätt som du själv
njuter av att ge njutning
men också njuter av
att ge dig all njutning du kan få ...

Det är vad som skiljer
den som för oss är ämnad
från alla de andra speciella
som mer än stundom
förleder oss till
att känna och tro
att de är någon som
tillhör de potentiella ...

Ty för den
som är ämnad för dig
är du den allra största njutningen
livet har att bjuda på
någonting den blott bara
kan få uppleva tillsammans med dig ...

Så är det 
när det kommer till
den som är ämnad för mig ...

... Ty hon är i sig
med sin blotta existens
och närvaro i mitt liv
den allra största njutning
som jag ens kan tänka mig ...

Glöm inte någonsin att ...

- It takes one to know one ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-04-04 00:46



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
En vacker och sann text
om tvåsamhet
2015-04-04

  S.A.I. Steve Lando VIP
väl anfört samt explanerat från din synvinkel, god som så.
2015-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP