Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du minns väl?



De första stegen

de trevande händerna

det största leendet


Kommer du ihåg?

hur jag såg på dig



Jag vill att du minns

För jag rusar runt
i knutar
och härvor

För jag
står vid frontlinjen
där jag aldrig kan räcka
och tappar mig själv



Jag kommer ihåg

de mjuka läpparna
i den hårda sängen

lukten av barrskog

känslan av att allt lyssnade



Kom med mig
minns
väck det gömda

låt läpparna mjukna

Låt oss bli oss själva igen





























Fri vers av bittemi VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-04-07 21:20



Bookmark and Share


  Anya VIP
Tycker slutraden knyter ihop texten så fint. Bra!
2015-04-14

  Anya VIP
Tycker slutraden knyter ihop texten så fint. Bra!
2015-04-14

  ResenärGenomLivet VIP
..."väck det gömda"...eller kanske det glömda...en mycket fin och tänkvärd text...
2015-04-09

  Lars Hedlin
Vackert och varmt!
2015-04-09

  Ljusletaren
Kärleksfint bra/ kram
2015-04-08

  Bibbi VIP
Jättebra.
2015-04-08

  Marita Ohlquist VIP
Texten sjunker in, ligger kvar en stund, och väcker tankar och känslor.
Bra skrivet.
2015-04-08

    ej medlem längre
Så bra!
2015-04-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbar känslofylld kärlekspoesi!
2015-04-08

    Oswaldina
Fint.
2015-04-08

    C Lupa
Mycket vackert!
2015-04-07
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP