Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyrka

under oss reser sig en kyrka
ur jordens svala djup
som trötta lungor fylls med kvällsluft
- ett något vemodigt beslut
att låta även den här dagen dö
och försöka igen imorgon




Fri vers av 99knivesinside
Läst 134 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-04 09:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside