Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glad påsk alla!


Påskkäringen från Flen

En påskkäring bördig från Flen hade särdeles håriga ben Hon blev sårad och stött när hon djävulen mött och blev tagen för jultomtens ren




Bunden vers (Limerick) av Peter Olausson VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-04-04 17:10



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Hahhaha....härlig lyrik, tack för att jag fick börja min dag med ett 'gott skratt'!!
2015-04-06

  Magdalena Eriksson VIP
Skrattar å det kan du nu malla dig för. Texten va rolig som Macka med lingonsmör
Det här är du också en fena på !
2015-04-05

  Sommarina VIP
Ha ha härlig
2015-04-04

  lodjuret/seglare VIP
Underbar liten pärla att fröjdas åt.
2015-04-04

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Klock-ren
hahahahahaha
2015-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP