Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är vanvettets lilla Flicka



Aldrig tillräcklig
Alltid för mycket

Jag bär tusen tårar under mina fötter

Fläker bröstkorg, sprättar upp
skinnflådd kind skriker – allt för en annan
en jävla clown i morgontimman
Med nål och taggig tråd, broderade rakblad
varje slag, ett nederlag
två stora kryss grinar, illa
Hjärtat har inga väggar
det är rostiga knivar, en bur utav rubier

mamma, varför lärde du mig aldrig att älska – på riktigt

aldrig tillräcklig
alltid för mycket


och vanvettet är det enda
värmen om natten

Jag vet inte vem det är som skrattar
längre








Fri vers av Baystream
Läst 207 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-04 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream