Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårhaiku

 

I muren
står en grind på glänt
fågelkvitter

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 405 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2015-04-05 15:40



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fint fångat
om vår vår
2015-05-20

  Deva
En subtil överraskningseffekt...och vårstämning för den som kan lyssna!
2015-04-06

  petter rost
Den här är som en explosion av livsnärvaro... mur, i den glänt och över allt: fågelkvitter.

Kan en haiku få högre poäng!
2015-04-06

  Teresia Ridell
Speciellt, väl tänkt och vackert !
2015-04-05

  Johan-70
Jättefint framfört.
2015-04-05

  ResenärGenomLivet VIP
Så fin haiku...våren gläntar också...
2015-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H