Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla varianter är bra på sitt sätt ...


Sänder via teleportation en stjärnljusförstärkardriven ...

... kvast med suprawarp-funktion
till dig som för mig är ämnad
så att du lättare kan ta dig hit
till mig som är ämnad för dig ...

Till alla övriga
sänder jag en varm
tacksam tanke
för att ni står ut
med att läsa
alla dessa små affirmationer
jag sprider omkring mig ...

... och så sänder jag 
även en 
Glad Påsk-hälsning
till er alla vara en ...






Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-04-05 17:24



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Och jag önskar dej en fortsatt skön vår...
2015-04-09

  Magica VIP
Detsamma, hoppas du haft en trevlig påsk (i efterhand). :) kram!
2015-04-07

  Hans Christian
Peter - ett nöje att flyta igenom dina texter - ta det till dig!!!

Och nu mitt i natten - en liten försenad påskhälsning ifrån en av dina många beundrande läsare.

Jörgen.
2015-04-07

    ej medlem längre
En sån kvast skulle jag behöva...!
God fortsättning
2015-04-06

  Ingrid Trolle
Önskar dig en fortsatt fin påsk
och en trevlig fortsättning på kommande vecka.
Har en kvast utanför ytterdörren
Ännu har den inte prövats i luftrummen, men det skulle man
kanske göra. :)
2015-04-05

    ej medlem längre
Önskar dig också en Glad Påsk!
2015-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP