Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innerlig, stillsam bön


låt det aldrig
bli för sent

för mig
att hålla
om dig


låt det aldrig
bli för sent

för mig att säg
att du betyder


världen för mig

jag klarar mer
än du tror

jag klarar mer
än jag någonsin
kunnat ana

men bär inte
att ens snudda vid
tanken


att det en gång
blir för sent

att hålla
om dig hårt

och säg att
jag älskar dig

att du är
världen för mig




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 236 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-04-05 19:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Värme som sprids i miljoner av känslor :)
2015-04-07

    ej medlem längre
Du berör djupt inom med dina ord.
2015-04-05

  Marita Ohlquist VIP
En skrämmande tanke som jag tror de flesta av oss har!
2015-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell