Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svartvatten




sakta

utan mål

driver jag runt

på ensamhetens svarta hav





Fri vers av zaphod
Läst 454 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-14 00:04



Bookmark and Share


  Lena Renman
Vem vet vilken kust du stöter emot på din färd :-)
Lena
2007-06-10

  solglimt
Fantastiskt BRA och igenkännande!!
2006-09-06
  > Nästa text
< Föregående

zaphod
zaphod