Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du som kan mig




när jag faller
likt sista höstlöv

vilse i vinden

finns du där
och fångar mig
varsamt

låter mig sakta
knoppas igen
på vårspröd gren

i spirande vårsolen




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 383 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-04-06 08:36



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fint skrivet!
2015-04-07

  Lars Hedlin
Sådan känsla slår allt annat :) kram
2015-04-07

  Sommarina VIP
Härlig kärlek och vänskap
2015-04-06

  ULJO
Äkta kärlek handlar det om
2015-04-06

  Larz Gustafsson VIP
Utomordentligt!
Ett sådant förhållande har jag till Jesus.
2015-04-06

    ej medlem längre
Vackert och mycket berörande.
2015-04-06

  stig wikman
Så underbart
vackert , Teresia.

KRAM Å STOR APPLÅD.
2015-04-06

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om tvåsamhet i den bästa av världar!
2015-04-06

  Ronny Berk
tolkar jag som diktarjagets relationer - förmedlad mig som läsare genom pod poesi ...
2015-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell