Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja jag är en hudknarkare so what?


Hudnarkoman

Min last är din hud
i den stund du är nära
och mina fingrat får vandra
ohindrade lyckosmakande
från armbågens sträva
till ljumskarnas tunna tunna
Då sveps jag med
i ett andetag från dig
Min last är din hud
din hud är min last




Fri vers av Roger VIP
Läst 242 gånger
Publicerad 2006-04-14 00:39



Bookmark and Share


  Dan Linder
jag förstår precis vad du menar - snyggt och sensuellt!
2006-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP