Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet! Närmare en klyscha än så här är det kanske svårt att komma ... Men samtidigt är det en klyscha som lättare än andra skulle kunna och borde så fyllas med verkligt innehåll och mening ...


Ibland är en länge sökt väns hand ...

... väsentligt närmare
än vi ens vågar tro ...

Betydligt oftare
än blott bara ibland
handlar det om
att våga sträcka ut sin hand
och berätta för den man vill
ska ta den i sin
att man såväl så vill som att man 
om den vill för den också finns ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2015-04-07 10:42



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, vänner kan finnas närmare än man tror...det gäller ju bara att våga...fin text...
2015-04-09

  Carl Mikael Fäldt
En brandfackla att värma sig vid då ensamhetens iskalla hand greppar hjärtat.

Lysande;)
2015-04-08

  Sofhia Wirström
din text berör
din text påminner om
att vi alla
måste bli bättre
att be om hjälp

2015-04-08

  Hanna Mari Wallin
Oj, denna tycker jag om!

Fint skrivet Peter, texten berör.
2015-04-07

  Ingrid Trolle
Mycket ömt och fint
Du har kommit på
något väsentligt här
2015-04-07

  Hans Christian
En ömt och fint skriven text om något som är så viktigt!!!

Bravo - Peter!
2015-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP