Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska ta emot dina sköra ben

Älskling
låt dina tårar rinna
Min hud är vattentät

Och mina handflator är alltid
riktade uppåt

Jag ska fånga dig om du faller




Fri vers av unhappyvoices
Läst 362 gånger
Publicerad 2006-04-14 01:24



Bookmark and Share


  Anders P VIP
fin och trösterik men skulle funka minst lika bra utan sista raden.
2006-04-14

  Jessica Ebbesson
Jättevackra tröstrika rader!
2006-04-14

  Zara VIP
liten men ack så förbaskat skön!!

/Z
2006-04-14

    ej medlem längre
otroligt komplett och liten. Att handflatorna är riktade uppåt, det låter så sårbart och ömt. Händer är till för att smeka, och hjälpa med.
2006-04-14

    Louise B
aaw, vilken söt text :)
*tycka om*
2006-04-14
  > Nästa text
< Föregående

unhappyvoices
unhappyvoices

Mina favoriter
Du pumpar bra, sa jag.