Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En platta att rekommendera

Gå in på Spotify och knappa in Wishmaster
med Nightwish och lyssna på den här kvinnan
Hon blir bara bättre och bättre ju mer man
lyssnar på henne
Du kommer inte att bli besviken
Öka på volymen bara...

Tjingeling!

Ken Cassel
8/4-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-08 10:39



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Blev nyfiken och ska göra som du sa :-) /kram
2015-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel