Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God natt lilla prinsessa God natt


Sov nu så sött och dröm om far och mor

De som har ett eget ställe i sina hjärtan

där du just bor

Där kärleken till dig bara gror och gror

en kärlek så stor

Och imorgon när du vaknar upp ska du och din bror

som vanligt åter gå till skolan och lära er lite nytta

Men till skillnad ifrån din bror har du nu fått

ett par nya rosa skor

Dom som du ville ha

Det är väl bra?


Ja, pappa


Mamma och jag hoppas att du nu ska tycka om dem

God natt lilla prinsessa God natt

`Klick´

( Pappan släckte lyset och sköt igen dörren

till rummet

så att den stod lite på glänt )

Ken Cassel
8/4-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 209 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-08 11:13



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Å så fin =)
2015-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel