Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ögonblick i fjällnatur


Naturnära

Vindens sus
Solens värme
smeker
min kind
Ensamheten är en
illusion.
Tystnaden läker min
SJÄL.
Naturen är mitt renhetsbad.




Fri vers av WyS VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-04-08 13:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, så bra dikt! Naturen är mitt reningsbad -- så vackert!
2015-04-10

  Lars Hedlin
Härligt :) kram
2015-04-09

  i af apa
vilsamt
2015-04-08

  M:tin
Balsam för själen!
2015-04-08

  M M Mannheim VIP
Ja visst är det skönt med den ljusa tid! Att komma ihåg det mörka gör att man uppskattar ljuset än mer. Ja naturen är just renhetens ursprung och all läkedom och medicin har också sitt ursprung därifrån.
2015-04-08

    ej medlem längre
Likadant för mig.Bra skriftat!
2015-04-08
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP