Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett i sommartiden

vinden kittlar
ner i solsmekt
urringning

tårna provar
sin nakenhet
i vårljum sand

viskar lekfullt
till lättklädda ben

snart är vi
ett med
sommartiden




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 227 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-04-08 13:37



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
Du skapar en längtan efter sommarens ljuvliga tid i din väldigt fina text här
2015-04-17

  Sofhia Wirström
fint skrivet
en text om värme
sol och ljus
2015-04-09

  Marita Ohlquist VIP
Härlig text med sommarkänsla!
2015-04-09

  Lars Hedlin
I stunden finner ron sin plats med värmen :) kram <3
2015-04-09

  ULJO
Fint detta
2015-04-08

    Dan Myrbeck
Fint skildrat med haiku-
liknande strofer
2015-04-08

  KYREUS of Sweden
Sensibelt
2015-04-08

    ej medlem längre
Dina ord får mig att känna längtan efter sommaren den underbara! Tack!

2015-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell