Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de små

tomheten saknaden tystnaden

av vad vet vad

skär med en vass egg hårt

grannen skriker till sitt barn

som om ett barn blir lugn av det

 

inget jag någonsin trott

i min vildaste fantasi

det skär i märg och ben

snart går jag in och robbar

detta lilla knyte

sjunger vyssar pussar

tills hon känner sig älskad




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-04-08 22:38



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket väl och i berörings ton!
2015-04-09

  Ljusletaren
Mästerligt bra skrivet /kram
2015-04-09

  aol
Starkt vackert och beskyddande gjort för dom små,
2015-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP