Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt i allt

Mitt i allt
Skivkramper och lustgårdar
Bläckfläckar och paddtorskar
Finner orden mening
I ett oändligt virrvarr
Av virrpannor och kvarlevor
Levebröd och bullugnar
Sätter tonen klang
I dammet av ett förflutet
Med det dödande uppskjutet
I armen på damen som aldrig sa nej

Där mitt i allt
Fann sanningen mig
Där mitt i allt
Fann vi dig




Fri vers av Omedvetandet
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-08 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Omedvetandet