Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fläck och smulor

Kaffefläcken på din skjortärm
Får mig att tänka på en kvarglömd atmosfär
Åderbråck i en livsviktig artär
Och våran första konsert

Smulorna i ditt knä
Tar mig tillbaka
Ett par år
När du hade mer hår
Och jag alltid slog i mina tår

På tal om tår
Är det en sak jag inte förstår
Och det är tårarna i skrattfårorna
Hur dem stannar där
Och blir till en damm
Innan känslan försvann

Fläcken blir bara en fläck
Smulorna bara smulor
Och tårarna, ja tårarna rann.




Fri vers av Omedvetandet
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-08 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Omedvetandet