Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åter igen

Bit för bit kommer det
Fyller mig åter igen
Självföraktet
För att till sist svämma över
Som tårar från mina ögon




Fri vers av Solskensskugga
Läst 104 gånger
Publicerad 2015-04-08 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solskensskugga