Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt

Natten är tyst
Vinden blåser inte
Fåglarna hörs inte
Luften är klar
Solen är borta
Stjärnorna har ersatt den
Natten ger ro




Fri vers av Solskensskugga
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-08 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solskensskugga