Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svaret och frågan,,,

Är man rädd för svaret,

ska man inte ställa frågan,,,


© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-09 09:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten