Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hybrid mellan brandfackla och affirmation ...


Nu ska jag ägna några timmar åt drömmen om dig ...

... som är ämnad för mig ...

... i intensivt innerlig
samverkan med 
väntande täcke och kudde ...

Tänker lite grann
på vad vi
skulle kunna göra med varann
om jag dig när jag vaknar
vid min sida
nära tätt intill fann ...

Önskedröm eller ej
så är det vad jag 
just nu allra mest
önskar mig ...

... att få vakna med dig ...

Om det nu är
att anse som 
för mycket begärt
så går det också bra
om jag på annat sätt och vis
kan få avnjuta 
att få bli väckt av dig ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2015-04-09 10:18



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

hoppas drömmen slår in och blir
till verklighet
2015-04-09

  Ingrid Trolle
Hoppas att du får en
vederkvickande och
skön dröm
2015-04-09

  Hanna Mari Wallin
så längtansfullt och vackert skrivet!

Applåd!
2015-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP