Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tvättstugan

I hyreshusets kollektiva tvättstuga;

där dålig ordning,

ofta hör till ordningen,

vaskas det fram,

vilka människor

som är skötsamma,

eller inte.




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-04-09 13:38



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Klokt sagt!
2015-04-13

  Ingrid Trolle
Grattis till placeringen!
2015-04-12

  Ingrid Trolle
Mycket bra text.
Man hör så mycket
om oordningen där
och misskötseln av
soporna
2015-04-12

  Marita Ohlquist VIP
Intressant text!
Laglöst land.
Trots att min plopp satt där den skulle så låg där ofta nyinlagd tvätt i maskinen.
2015-04-10

    ej medlem längre
Skönt att jag har både tvättmaskin och tumlare i lägenheten,fy,för dessa
"tvättstugepoliser".
2015-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP