Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag minns när han vaknade av lukten av F####n


Stakars K#K (Snusk)

Nu hänger du där
Skrynklig och slapp
Du minns när garden
Stog givakt och mjölken rann
Stakars stake vakna ur ditt ide




Övriga genrer (Satir) av Federico Romano
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-09 15:10



Bookmark and Share


  Lars Hedlin

Forte della sua esperienza tragica
2015-04-10

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Vote fore "Viagra"
2015-04-10

  Federico Romano
Måste erkänna att dikten är en fri tolkning av den Napolitanske diktaren Aldo Gi'ufree
2015-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano