Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gunga varandras vågor av välbehag



rusa mig
berusa mig

fyll varje längtans zon
djupt inom mig

låt mig ge dig allt
du någonsin kunnat önska dig


då våra bultande
lekamen

suddar ut
tidsramen

för natt
och dag


och vi gungar
rytmiskt på vågor
av sällsamt välbehag




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 309 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-04-09 16:47



Bookmark and Share


  ULJO
Ljuvlig kärlekspoesi
2015-04-10

  Lars Hedlin
Din text berusar och bevarar värme i själ och hjärta :) <3
2015-04-10

  Sofhia Wirström
fin
mjuk text
om kärleken
som är vacker
2015-04-10

    ej medlem längre
Dina ord nynnar så vackert med kärlekens toner.

2015-04-09

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om ett kärleksmöte!
2015-04-09

    Dan Myrbeck
Vackert beskrivet
2015-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell