Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då rullar jag ner mina stenar

 

 

Med stadiga steg har jag gått uppför berget
Visste inte vad som väntade mig 

 

Jag fick en följeslagare 

Kunde glömma mina trötta fötter

En som gick i mina skor en stund 

En tvillingsjäl, kanske en vän för livet

Vandrar nu uppför ensam

 

Jag har mött rullande stenar
En del har jag värjt mig för
En del har träffat mig hårt
Men ´mitt´ jordskred
är fortfarande på väg
Snart är jag uppe -

 

Det är dags

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Sanna i badet VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-04-09 18:11



Bookmark and Share


  petter rost
En bakvänd Sisyphosmyt bär du med dej uppför berget. Du ger en annan utsikt än Sisyphos där uppifrån och lämnar mej en ovisshet det han ger visshet. "Det är dags...".
2015-04-11

  Sommarina VIP
Tänkvärda ord. Fint
2015-04-11

  Mörkrädd
Jättebra! Jag gillade den verkligen.
2015-04-10

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Känner att du har byggstenarna
till en bra rocklåt där
2015-04-09

  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärda ord...fint...
2015-04-09

  Marita Ohlquist VIP
Texten sjunker in och väcker tankar och känslor!
Bra skrivet.
2015-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP