Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt säljs med lockande förpackningar.


Reklamhysteri


Även här på poeter pågår försäljning på olika plan.

De flesta säljs med lockande förpackningar.
Reklam som på olika sätt ska locka till inköp.
I slutändan är det ändå innehållet som räknas.
Det är först när du smakat och känner verkningarna som du vet om det är kvalitet för både kropp och själ.
Ofta är förpackningarna överreklamerade.





Fri vers av WyS VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-09 22:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Insiktsfull!
2015-04-10

    ej medlem längre
Ja verkligen. Man kan säga allting går att sälja med mördande reklam.
2015-04-10

  M M Mannheim VIP
Ja och reklam är överreklamerat! Jag köper det jag behöver utan reklam.
2015-04-09
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP