Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 9APRIL2015 - i en vassrugg

 

Även grå morgon gryr

Förvandlar vassrugg till guld

Solbadar svanar

 

*

 

I risboet dolt

Mamman till två gråvingar

Den vita svanen

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Sanna i badet VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-09 23:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fina haikun!
2015-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP