Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min man jobbar som väktare nattetid.Man är orolig det händer ju så mycket.


Äntligen är du här hos mig

När jag hör dig sätta nyckeln i låset
då blir jag lugn sedan kryper du
ner till mig.Jag blir så lugn när
jag känner dina andetag

Ja då vet jag att ännu en natt
har gått bra.Jag älskar dig
min man.Men bäst av allt
är när du sover en hel natt
hos mig.Då kan allt hända
min lilla mys gubbe




Fri vers av Ann-christin
Läst 436 gånger
Publicerad 2006-04-14 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin