Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är ledsen i min själ


över alla orättvisor i världen då inte alla människor

får vara med och smaka på välfärden

Det är synd

Den som man själv så lätt tar för given

Men vi får väl hoppas att de allra fattigaste får det

bättre med tiden

För ingen människa ska väl egentligen behöva

gå omkring hungrig

Så om vi lägger ner all handel med vapen

runt hela jorden kommer lyckan

att vara som gjord

Helt given

Ingen kommer då längre att behöva gå omkring

med en hungrig mage

En liten dröm som borde vara helt sann och inte

kännas så himla fel

Men som det är nu gör den det

Därför propagerar jag för en världslig fred

då alla länder lägger ner sina vapen

så att pengarna istället räcker till maten...

Jag är ledsen i min själ!

Ken Cassel
10/4-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 367 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-04-10 00:31



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
mycket bra skrivet

applåder i massor för denna text
2015-04-11

    Lars Gullberg
APPLÅDER Ken suveränt !!!

fredspriset till dej

/Lars
2015-04-11

  Lynx63 VIP
Suveränt APPLÅDER i 1000 tal.
2015-04-10

  Sofhia Wirström
bra
tänkvärda rader
om orättvisor
som aldrig tycks
försvinna
2015-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel