Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läs gärna min gamla text ''True Love ...'' om du är nyfiken på vad kärleken betyder för mig ...


Kan ej fömå mig själv till att acceptera ...

... eller ens förstå
hur allt som rör kärleken
synes så oprioriterat
för så ofattbart många
utom några få ...

- Det är så mycket annat
som pockar på uppmärksamhet
att tiden liksom inte räcker till
för att engagera sig i kärleksbestyr
i form av en relation ...

Är det vanligaste argument
jag får höra ...

Det som varje gång
lika spontant blir min reflektion
är det här ...

- Förutan kärleken
och någon att dela den med
spelar det ju ingen roll
hur mycket eller lite tid
du i ditt liv tillgänlig har ...

... Ty förutan kärleken
blir allt det andra du har
inte mycket värt att prioritera
eftersom det då ej 
finns verkliga förutsättningar kvar
för att det ska ha vare sig
någon verklig relevans eller mening ...

Livet utan kärlek
är för mig intet annat
än en kontinuerlig försening ...





Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-04-10 01:33



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Bra skrivet...vi behöver kärlek i våra liv, det blir så fattigt annars...
2015-04-13

  Margit Grell
Dina ord väcker till eftertanke!

2015-04-10

  Hanna Mari Wallin
Instämmer i dina ord här
mycket fint skrivet.
2015-04-10

  Sofhia Wirström
så sant
och bra skrivet
varför stressar vi
människor på i alldeles
för hög grad och utsträckning
glömmer bort det viktigaste
i livet
Kärleken
2015-04-10

    ej medlem längre
Så sant, det blir tomt.
2015-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP