Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag klär i ensamhet

Ensamhet klär inte dig
På samma sätt den klär mig
Jag klarar mig själv på ett sätt
Som du aldrig kommer kunna göra

Du har hittat någon annan nu
Och det är inte det minsta jobbigt
Jag var varken den första eller den sista
Det vet jag och jag har vetat det länge

Men du är svag när jag är stark
Och jag hoppas innerligt att du menar
Alla de vackra orden du säger till henne

För gör du inte det så ska du inte säga dem alls.
Ingen förtjänar en falsk trygghet

Inte ens hon
Som tagit min plats




Fri vers av Lolloowh
Läst 285 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-04-10 02:19



Bookmark and Share


  FiiAFFs!
Den känns lite arg, men mest som en axelryckning. Som om en del saker ångras, men att resultatet mestadels är bra. Jag tycker om den, den är tydlig men nog intetsägande för att sätta igång mina egna tankar.
2015-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Lolloowh
Lolloowh