Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmel och jord

Jag finner knappt mina ord

och tiden här står stil

Medan klockan verka ticka på som den själv vill

Själv har jag svårt att förstå allt

de här mellan

himmel och jord...

De blir nog svårt för oss alla 

Som kvar är på platsen du nyss lämnade 

vår jord...

Även om jag vet att du nu istället kommer

vandra här bredvid

och vaka över oss

Kommer sorgen inom mig vara  

tung och ömmande...

För mig är du underbar, och

för mig är du en som verkligen 

kunde beröra ens plats i djupet

av ett hjärta..

Du var både snäll och omtänksam, och

aldrig var du rädd för att visa

dina känslor...

Så låt mig nu få minnas alla våra minnen

Våra pratstunder genom skratt och sång

Ett liv genom en vardag,

jag vill bara minnas tiden med dig, genom

givande och lyckliga dagar..

Du sa till mig 
- Jag saknar dig

I ditt öra viskade jag 
Om du går nu och lämna denna plats

bakom dig

Kommer jag att sakna dig ännu mer

Jag vet, min älskade vän

att vi snart åter kommer att ses 

Du kommer för alltid vara saknad och älskad

Vila i frid vännen min...




Fri vers (Fri form) av M.Prochaeus
Läst 477 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-10 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M.Prochaeus
M.Prochaeus