Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sviken

Hur tror du det 

känns

att bli 

sviken...? 

 

Att den man lever 

med

väljer att 

svika, medvetet...! 

 

Inga svar finns 

inga ursäkter

kan ges...

 

Hur tror du det 

känns

att bli 

sviken...? 




Fri vers av M.Prochaeus
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-10 18:21



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Svek är smärtsamt... Framförallt om det är någon som står en nära
2015-09-10

    ej medlem längre
Svek; som mord
ur återvändningsgränd
men utan hjärta
+
2015-09-10
  > Nästa text
< Föregående

M.Prochaeus
M.Prochaeus