Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längre ner... Lite till...

Längre ner, ännu längre ner! 

 

Jag bygger min fasad stark och tålig 

stark och tålig att ingen kan rå på mig 

när jag brister ut i tårar

 

Kampen är min vardag

fasaden stark och tålig

 

Tårarna mina får vänta

tills dörren in

till mitt inre, öppnas

Då rasar fasaden i en liggande

fosterställning

 

Tårarna brister i min ensamhet

 

Det är så jag överlever 

min vardag




Fri vers (Fri form) av M.Prochaeus
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-20 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M.Prochaeus
M.Prochaeus