Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Panik, ångest och en känsla

Panik, ångest och en känsla 

Jag kan inte andas 

Jag kommer att dö

 

Panik, ångest och en känsla

Jag vill inte leva längre 

Jag kommer aldrig bli frisk

 

Panik, ångest och en känsla

Om döden knackar på 

Är döden välkommen 

Ja, iallafall nu 

 

Panik, ångest och en känsla 

 




Fri vers av M.Prochaeus
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-23 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M.Prochaeus
M.Prochaeus