Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge inte upp

Något så underbart 

Ge inte upp 

Något så fint 

Ge inte upp 

Något så unikt 

 

Ge inte upp

Nej

Ge för fan aldrig upp

Dig själv




Fri vers (Fri form) av M.Prochaeus
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-23 14:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M.Prochaeus
M.Prochaeus