Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Timglaset

Som timglaset

ett redskap i att mäta en tid

Som timglaset

långsamt, utan fart och väldigt tyst 

 

Som timglaset 

passerar livet oss 

Som timglaset 

som rinner skrämmande fort 

 

Bort... 

 

Utan att vi ser

Utan att vi känner 

Utan att vi märker 

 

Har livet sipprat förbi

Bit för bit

 




Fri vers (Fri form) av M.Prochaeus
Läst 288 gånger
Publicerad 2015-08-26 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M.Prochaeus
M.Prochaeus