Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag försöker... Jag är förstörd

Jag försöker att ha överseende med dig, med ditt svek 

emot mig 

Jag försöker för att jag vill, och inte för att jag kan 

jag älskar ju dig

Men trots mina försök till att lyckas förlåta

dig, min älskade

Kommer vi aldrig åter kunna bli som innan

innan du valde henne

 

 

Jag är förstörd, det gör för ont

förlåt 

 




Fri vers (Fri form) av M.Prochaeus
Läst 312 gånger
Publicerad 2015-08-26 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M.Prochaeus
M.Prochaeus