Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknaden bär många namn

Mitt i lever saknaden äter ljuset tuggar ögonblicken tömmer bröstet på havets vindar och meddelar omvärlden att nu är det bra med stillhet




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-04-10 20:19



Bookmark and Share


  Amanda Lantz
Perfekt skrivet! Mycket bra :)
2015-04-15

  Eva Langrath VIP
Ord som träffara mig som balsam för saknaden i mitt bröst. Tack
2015-04-14

  Ingela Svenson VIP
Stillheten, ja. Vi behöver den, att tänka är också en sorts bearbetning!
2015-04-13

    ej medlem längre
Att ens sinnen får vila i 'ingenting' är bara bra emellanåt.

Havet kommer söka sig in i Dig snart igen...det längtar efter sin vistelse i Dig
2015-04-12

  Magdalena Eriksson VIP
Tack så fint bokmärker!
2015-04-11

    Ken Cassel
Bra Peter

:-)
2015-04-11

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
saknaden finns alltid kvar
innanför gemenskapen
innanför självsamheten
skapar sig en pärla
2015-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP