Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Abstrakta symboler för tanke och poesi

 

i det abstrakta

ser vi meningar

om ogripbart

vi gör begripligt

 

        ett enda påhitt

fascinerande

          öppen

för

vilken tanke 

du vill

 

 




Fri vers (Fri form) av Sanna i badet VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-04-10 23:44



Bookmark and Share


  Ronny Berk
läser, ser - och tycker om !
2015-04-19

  petter rost
Så sant i mitt liv, om det obegripligas begriplighet. Med ganska få och korta rader i mjuk rytm och fina vändningar,
talar du om något som är mycket av mitt liv – pendlandet mellan det omöjliga och det möjliga, att vara och att inte vara.
2015-04-12

  Annie b'larsson VIP
jag ser också en cykel. men Ciralina uttrycker det bättre. Fint.
2015-04-11

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
och ibland säger bilder mer än ord
som jag huiade till inför din bild
Livet
en kort cykeltur
mellan sol och måne
2015-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP