Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Önskar alla mina läsare en innerligt fin helg! Och hoppas ni fortsätter att läsa mina texter och skriftas vid med mig!


Tröttnar jag aldrig på att ständigt påminna om ...

... att det finns 
såväl nyskrivna texter
publicerade under 
tider på dygnet
då få eller inga läsare
är inloggade
och 
att uppmana mina läsare
till att också läsa
bland de alla de textflöden
som finns i mitt arkiv?

Ett arkiv
vars inehåll
sammantaget berättar
en hel del om mitt liv,
vem jag är
och hur jag relaterar
till det mesta som finns,
är och som varit
men som format mig
till den jag är ...

Svaret på denna frågeställning
blir närmast retorisk
när du kika på min statistik
för dagen ...

351 024 läsningar av dina texter
8 540 kommentarer på dina texter
39 923 besökare på din sida
Har skrivit 2 562 kommentarer.
Har fått 27 914 applåder.

Det finns minst lika många
kommentarer till som jag skriftat
före 2008, vilka försvunnit 
över tiden på grund av
ändrade regler för hur
de räknas när någon slutat som medlem ...

Du som läst mina kommentarer
vet att de mer som regel än undantag
är som 5 - 10 gånger mer omfattande
och relevanta än många andras
två - fem ord långa varianter ...

Är innerligt tacksam 
för att så många vill läsa 
det jag skriver ...

Än mer tacksam är jag
för all den feedback jag fått
och ständigt får 
såväl vad avser applåder
som
vad avser kommentarer
till mina textflöden!

Att det finns några få
som retar sig på
att jag publicerar
min pamflett
som påminner om
att det finns texter att läsa
på min sida
är inte någonting som
vare sig direkt eller indirekt
stör mig, mitt humör eller min inspiration ...

... Statistiken i sig
är en förklaring som 
åtminstone är god nog för mig!




Övriga genrer av Peter Stjerngrim VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-04-11 01:36



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
Du ger mycket då du skriver, många tankar och känslor.
är tacksam för det och säkerligen många många fler med mig

Tack!
2015-04-12

  Ingrid Trolle
Bara under senaste
halvåret tycker jag
att klimatet på den
här sighten har blivit
isigt. I vissa fall har
det dragit åt "mobbning-
sighterna.
Fortsätt skriva och var
som du är. Läsarna har
ett val att läsa eller inte.
Bra Peter.
2015-04-11

  Hans Christian
Instämmer till 200% med Senta!
2015-04-11

    ej medlem längre
Fint! Fortsätt du med pamfletten, det är en bra påminnelse att läsa dina fina texter.
2015-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP