Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(bild;se gärna min utställning)


Väver vacker gryning



när skymningen
faller

klär vi av oss

det tunga
från dagen

och flätar oss
varsamt samman


smeker bort
varje tår

rivna ur
dagens sår


kyssandes hett
hoppfullt

vaggar vi
oss hela i varann

intill en gryning

daggljuv och
sann




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 323 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-04-11 09:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Evigheten visar sig starkt i text och bild :)
2015-04-12

  ULJO
Ljuvligt skrivet
2015-04-11

  Heikki Hellman
En utmärkt vacker text.
2015-04-11

  Palett
Fin text !
2015-04-11

  Nannie
fint
2015-04-11

    ej medlem längre
Så varmt och tryggt dina ord nynnar.
2015-04-11

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om det mörka och ljusa i livets väv!
2015-04-11

    ej medlem längre
Väldigt fin!!
2015-04-11

  stig wikman
Oj .
Så vackert
du väver , Teresia .

KRAM TILL DEJ .
2015-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell