Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den första blicken

Vad fan menar du med att dö?
Så får du inte göra!
Kom tillbaka, genast!
Måste du vara så brutalt ärlig?

Kan du inte bara låtsas sova och vakna sen?
Jag vill det.
Jag behöver dig mer nu än vad du behöver mig.

Din kalla hand.




Fri vers (Fri form) av Mika I
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-11 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mika I
Mika I