Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försoning som aldrig blir verklig.


Hunger

Jag är hungrig
Jag dreglar efter rött kött
Blodet i mungiporna
Walking on the broken glass sjunger Annie Lennox
Min barndoms hjälte i skinnbyxor och hårdsminkat utseende
Hon sjöng om änglarna i hennes hjärta
There must be a angel
I mitt köksfönster står en ängel nedtryckt i en blomkruka
Vingarna avslagna av tidens gång

Min far levde som en främling
Han ville bygga ett hus
Han sa till mig att han var smutsig och längtade hem
En svart ängel viskade genom hjärtat
och djävulen knullade hans sinne

Jag hånglade med en välartikulerad ängel av kött och blod
Änglar vill så mycket och ljuset blir till mörker
De lämnar gåvor efter sig och flyger vidare.




Fri vers (Fri form) av Mika I
Läst 52 gånger
Publicerad 2023-02-16 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mika I
Mika I