Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människans steg

Människans steg fram
Lämnar spår efter sig
Lämnar de döda för att dö
Finner nya stigar som blir till vägar
Finner ett annat liv
Ekorrhjulet stannar och luckan öppnar mot nya landskap
Där pannan kan vila mot evigheten.




Fri vers av Mika I
Läst 104 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-10 17:49



Bookmark and Share


  Helena Leijd
så bra tankar!
2022-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Mika I
Mika I