Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu

Nu, ett tåg väntar mig
tar mig till havet
hennes torra sköte
utbredda ben väntar också
sommarnatten med nakna kroppar
och i strandskymningen väntar hon
för kärlekens skull är människan satt i hunger
väx aldrig upp till en gråsten eller amöba
en tupp som gal klockan sju på morgonen
riv alla kontrakt
du är inte ensam
bara en solitär som lyser i mörker.




Fri vers av Mika I
Läst 106 gånger
Publicerad 2021-06-30 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mika I
Mika I